RLDN O’Mullan’s Honest Hazel Stardust – ”Zinga”

SE61909/2021
E: RLDN SE UCH FI UCH San-Jo-Le’s Akrobat
U: SE VCH RLDN RLDF Sine Cera Cruella De Vil

Hälsa:
HD A/B. Index 101.
ED UA
Patella UA
Ögonlyst UA
Fulltandad. Korrekt bett.

Meriter:
Utställd med CK och JUNKK 1
RLDN

Övrigt:
43 cm
MH
Zinga finns på instagram: @zingflash_poodle

Mathildas egna ord om Zinga:
Jag har under ca 10 år tittat efter pudel men inte vågat. När Anna frågade mig om jag ville ta Zinga på foder var det ett självklart JA! Jag har inte ångrat det en minut… eller jo när jag plockar ur fåglar och möss ur munnen på henne då funderar jag lite.. haha. Jag upplever att hon har ganska stor jaktlust även om det inte visade sig på MH. Hemma på gården jagar hon grannens kor, rådjur, fåglar, katter och fjärilar eller ja, hon jagar allt som går att jagas. Zinga är en stabil och trygg hund med en fantastisk av- och påknapp. När hon tycker det är dags att vila lägger hon sig och sover om det så är rockkonsert hon är på. Men det finns mycket egen vilja och integritet i henne och en och annan räv bakom öronen. Det är mycket på hennes villkor, till exempel gos sker när hon vill, hon accepterar det alltid men njuter bara när hon har bett om myset. Hon är en mjuk och pigg träningskompis som jobbar glatt för ”rätt” godis eller leksak och hon älskar kamplek. Med mjuk menar jag att hon är känslig om jag som förare gjort fel för mycket, då försöker hon ”skämta bort” träningen och vi måste hitta en ny väg för den gamla är förbrukad. Med pigg menar jag att även då matte är klumpig är hon villig att jobba.Hon tackar aldrig nej till en aktivitet. Zinga ställs ut mycket då jag fastnat ännu mer i denna värld, så hon bor en del i duschen och på trimbordet. Hon tävlas också i rallylydnad och är med matte på jobbet ibland, där man umgås med funkispersoner som promenerar och gosar med henne. När det gäller hennes aptit… ja jag vet inte oftast går det bra men hon har perioder där det endast duger att äta färskfoder från gaffel. Hon vet vad hon vill och styr familjen efter det. Hon är en härlig hund som funkar i alla situationer och är otroligt trygg i olika miljöer hon hamnar i. Hon tar utmaningar med ett lugn så länge hennes matte är med.
/Mathilda Sjöö