God Jul och Gott nytt år!

Vi vill önska God Jul och Gott nytt år!
Det har varit ett händelserikt år för oss, på gott och ont. I påskas sa vi adjö till Tulo och det blev väldigt tomt här hemma. Han är väldigt saknad av oss allihop. I augusti blev jag och Kråkan färdiga med vår utbildning till Socialt tjänstehundsteam och Kråkan får arbeta inom både skola samt vård och omsorg. Det är så himla roligt att äntligen bli klar med utbildningen och kunna jobba ihop med min bästa kompis. Tyvärr hann vi aldrig börja arbeta då både Ginny och Kråkan blev väldigt sjuka i oktober. Det visade sig att de blivit förgiftade av sitt foder, SMAAK. Foderleverantören hade fått in grön potatis i sitt foder och många hundar i Sverige och Finland blev solaninförgiftade. Det har gått två månader sedan hundarna blev sjuka och de har äntligen fått börja gå korta promenader i koppel. Förhoppningsvis fortsätter det åt rätt håll och hundarna kan friskförklaras under våren.

Under året har valparna i Pelargonkullen hälsotestats och gjort MH/BPH. Jag är så tacksam att valpköparna ställer upp och testar sina hundar! STORT TACK!!

2024 kommer att starta med My Dog som vanligt, där Zinga kommer att ställas ut. Några veckor efter My Dog är det dags för henne att gå på dejt och hon kommer att paras med Sandvretens Söta Lilla Olle. Olle är en social, trygg och nyfiken hane. Han har mycket stor kamplust och äter väldigt bra. När jag träffade honom försökte han bryta sig in i mina fickor där jag hade torrfoder. Är man intresserad av valp kan man maila anna@wildescapades.se