Midsommar

I morgon är det midsommarafton och den tid på året som jag älskar mest. Barnen har sommarlov och snart är det semester med utflykter, resor och dagar på stranden. Självklart hänger Ginny och Kråkan med oss överallt. Tyvärr var vi tvungna att säga hej då till Tulo under våren. Det är svårt att säga hej då till någon som vi levt ihop med i 15 år, men han var redo att resa till de evigt gröna ängarna.

Samtidigt som jag sörjer Tulo planerar jag för nästa generation mellanpudlar. Under våren 2024 kommer jag att para RLDN O’Mullan’s Honest Hazel Stardust (Zinga), och under hösten 2024 är det dags för AGHD I O’Mullan’s Head Over Heels Tess (Tess) att få en kull. Jag siktar på att få fram valpar som är trygga, friska, modiga, sociala och har bra kamplust. Både Zinga och Tess är väldigt träningsbara, med stort föremålsintresse. Tess tävlar i agility och bruksspår, och Zinga tävlar rallylydnad och ställs ut. Det är så roligt att följa deras resa.

Bamsen, SE VCH O’Mullan’s Humble Don Chiverton, kommer att finnas tillgänglig för avel för passande tikar efter sommaren 2024. Han är en mycket trevlig hane som hittills har gjort MH, är HD A + ED UA, Svensk Viltspårchampion och är utställd med excellent. Under hösten kommer han att göra färdigt resten av hälsotesterna och han ska färgtestas.

instagram: kennel_wildescapades
Mail: anna (snabel-a) wildescapades.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *