Välkommen!

Välkommen hit till kennel Wild Escapades!
Nu har mitt kennelnamn äntligen blivit godkänt efter en oändligt lång väntan och jag ser fram emot att kunna föda upp fräcka mellanpudlar under prefixet. I september 2021 föddes min första kull under prefixet O’Mullan’s, och jag har två tikar (O’Mullan’s Head Over Heels Tess och O’Mullans Honest Hazel Stardust) ute på foder som förhoppningsvis ska få föra arvet vidare. I januari 2022 köpte jag dessutom en valp (Sine Cera Ix Chel) som också ska få bidra till nya arbetsglada mellanpudlar framöver.

Hos oss bor det för tillfället tre mellanpudlar, Ginny (SEVCH RLDN RLDF Sine Cera Cruella De Vil), Kråkan (RLDN Sine Cera Scarecrow) och Tulo (RLDN Kohagslyckans Obelix).

Jag har haft pudlar i drygt 20 år och älskar rasen och dess allsidighet. Jag har tränat och tävlat med alla mina pudlar och nu går jag en utbildning hos Svenska Pedagoghundsinstitutet för att bli ett certiferat Pedagoghundsteam tillsammans med Kråkan. Vi gör vår praktik på en skola i Mölndal, strax söder om Göteborg, där vi träffar elever tre dagar i veckan.

Anna Lindgren

Mail: Anna@wildescapades.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *